Lion Strength Lion Strength
Fase 1 : Intake

Het eerste gesprek is een kennismakinggesprek waar we jouw eetschema eens volledig onder de loep nemen. Hierbij bekijken we hoe jouw dag in elkaar zit en hoe jouw maaltijden verdeeld zijn.

Er word ook een weging en meting gedaan van het volledige lichaam. Hier worden je ledematen gemeten en word je lichaam gewogen aan de hand van een BIA weegschaal. Deze weegschaal meet jouw spiermassa, vetmassa en vocht in het lichaam aan de hand van elektroden aan de hand en voet. In enkele minuten weten we heel veel over jouw lichaam waar wij mee aan de slag kunnen.

Als ik alle informatie verzameld heb ga ik aan het werk en maak ik een volledig voedingsschema op jouw maat!
Fase 2 : Voedingsschema

Na ongeveer 10 dagen krijg je een mailtje waarin staat dat je jouw schema mag komen afhalen. Dan word het schema nog eens goed doornomen en is er altijd tijd voor vragen in verband met de voeding.

Als alles duidelijk is gaat het schema van start en is het volle gas!
Fase 3 : Checkups

Elke maand word er een datum afgesproken voor terug te komen en we terug een meting en weging doen van het lichaam om te kijken of we al veranderingen hebben. Hier is dan ook weer tijd voor vragen of eventuele aanpassingen. Als we zien dat we geen gewicht verliezen of te veel verliezen of zelfs bijkomen dan gaan we een aanpassingen maken in het schema.