Lion Strength Lion Strength
Fase 1 : Intake

Hier komen we voor de eerste keer bij elkaar en bespreken we de doelen die jij zou willen behalen. We kijken samen wat er mogelijk is en kijken zo om een goed schema op te bouwen die volledig op jouw maat gemaakt is. In deze fase is het belangrijk om zoveel mogelijk informatie te kunnen krijgen, bijvoorbeeld: wat vind je goed, wat zou je willen bereiken, wat zou je zeker willen doen in een training, heb je al ervaring? Zo ja hoe is deze verlopen...

Aan de hand van alle informatie die ik verkregen heb bouw ik een schema uit, dit kan ongeveer 7 tot 10 dagen in beslag nemen.

Op het einde van deze afspraak plannen we direct een volgende afspraak en wordt het schema volledig toegelicht, en eventueel voorgetoond. ALLES IS BESPREEKBAAR. Dat vind ik heel belangrijk in onze samenwerking! Als iets niet goed voelt of pijn doet, meld dit, dan passen we dingen aan zodat het ook aangenaam wordt voor jou.
Fase 2 : Training

Hierbij worden de trainingen op vaste dagen geplaatst waarbij we elkaar 2 of 4 keer per week zien, samen trainen en er dan ook ondersteuning is van mijn kant uit.

De trainingen zijn ook volgens het schema en worden de dag zelf aangepast zodat we altijd goede notities hebben en altijd het schema up to date kunnen houden.

De duur en periode van zo trainingen hangt af van jouw doel en jouw voorkeur. Kan bijvoorbeeld van 1 maand of 3 maand. Voordeel van de 3 maand is dat we een beter zicht hebben op de groei van jouw lichaam en zo ook betere resultaten kunnen halen.
Fase 3 : Update

Als deze periode van 1 of 3 maand voorbij is bekijken we samen de resultaten. Waar zijn we begonnen en waar eindigen we. Dan is de keuze terug aan u, wilt u terug 3 maand volgen of liever 1 maand.

Na deze periode kunnen we kijken voor nieuwe doelen op te stellen. Zodat we altijd iets hebben om naar toe te kunnen werken.